TERMÉK KATEGÓRIÁK


Sütőipar
- péksütemény és finomárú sütőszerek
- kenyér-sütőszerek
- adalékanyagok fagyasztásos technológiához
- csomagolt kenyerek, toast és formakenyerek sütőszerei
- tésztasavanyító anyagok
- speciális koncentrátumok
- egyéb koncentrátumok
- töltelékek és krémek
- felületkezelők
- sütőipari tejporpótlók
- lékötők és stabilizátorok
- fűszerkeverékek, fűszerek, aromák
- olajos magvak
- kiegészítő termékek
- folyékony alapú termékek
Hús,- és baromfiipar
- funkcionális és textúrált fehérjék
- fűszerek és fűszerkeverékek
- marinádok
- száraz és nedves pácok
- kötőanyagok


Panírozó rendszerek
a.) panírozó lisztek
b.) panírporok
c.) ízesített és funkcionális panírok

d.) hagyományos morzsák
e.) magas minőségű morzsák (japán, "crispy", mikrozható)
f.) ízesített morzsák
Értéknövekedés üzleti vállalkozásában...


Célunk az, hogy olyan ételízesítőket fejlesszünk ki, gyártsunk és értékesítsünk, amelyek értéknövekedést eredményeznek termékeiben. Hisszük, hogy a gyárilag előállított élelmiszerek minősége egyenértékű a házilag vagy éttermekben elkészített ételek minőségével. Az étkezés élvezet a fogyasztó számára, amely az élelmiszeripari feldolgozókat kihívás elé állítja és ínycsiklandozó, árban elérhető ételek és hamisítatlan ízek kialakítására ösztönzi. Ételízesítőink használatával, élelmiszeripari technológusainkkal történő együttműködés révén segítünk Önnek, hogy igényeinek mindenkor eleget tudjon tenni és ezáltal fejleszteni tudja üzleti vállalkozását.

Termékeink kiváló minőségűek, használatuk egyszerű - "testre szabottak", azaz minden egyes vásárló egyedi igényeit kielégítők. A nemzetközi piaci igények sokkalta tágabb ismeretével rendelkezünk, mint bármely más beszállító, vagyis segíteni tudunk Önnek az export lehetőségek terén és előre tudjuk jelezni a hazai fogyasztói piacra betörő új trendeket.

Élelmiszertechnológusaink rendkívüli újítóképességgel rendelkeznek és rugalmasan reagálnak az új fogyasztói igényekre. Az általunk ajánlott termékek sokrétűségét páratlannak fogja találni. Előrelátó vállalkozás vagyunk és új ötleteinkkel segíteni tudjuk Önt az új fogyasztói piacok meghódításához szükséges lehetőségek kiaknázásában, hogy ezáltal üzleti vállalkozását tovább virágoztassa.

És persze gyorsak, megbízhatóak és hatékonyak vagyunk - azaz, egy megbízható partner a mának dinamikus és versenyképes világában.Az élelmiszeripar számos területén jelen lévén megfelelő szakértelemmel és képzelőerővel, fantáziával rendelkezünk, így folyamatosan tudjuk biztosítani termékválasztékában a fejlesztés lehetőségét.

Feltérképezzük gyártási környezete adottságait és ehhez igazítva biztosítjuk a termékek minél könnyebb, egyszerűbb elkészítését.

Globális méretű üzleti vállalkozásként a helyi szakértelemre támaszkodva a különböző piaci szegmensekre jellemző termékek egész sorát kínáljuk.

Fejlesztő csapataink révén elvárásainak megfelelő, gyors és rugalmas szolgáltatást nyújtunk.